reactie Hugo de Ridder

dag  Allemaal,

Bij deze wil ik zeggen hoe leuk ik het vond om velen weer eens te zien, te spreken. Wat ze deden , kinderen, nog getrouwd, of gescheiden, en wat doe je nu, en waar woon je, enz.
Ik heb veel mensen ontmoet die me aan de leuke dingen deden denken, en die mij mede hebben gevormd tot wie ik ben geworden en dat ik goed terecht ben gekomen  ondanks allerlei streken die ik leverde alleen of met anderen.

Ik vond het ook leuk dat er andere disciplines  waren (en niet alleen maar plegen)  zoals de technische dienst , keuken personeel, van de røntgen.Jan Kamp al 77 jaar. Dat was ook een teken dat het een klein ziekenhuisje was waar iedereen elkaar kende ongeacht of je nou intern woonde of niet.

Ik ben niet op facebook, twittter niet, ik moet het hebben van mailen als er iemand zin  heeft om meer van mij te horen.

Ik wil ook bij deze  Han en Marianne bedanken  voor het  uitvoeren  van hun  gedachten  van leuk om elkaar nog eens te zien tot inderdaad het ter hand hebben genomen en alles hebben georganiseerd. Het voorzag in een behoefte met zoveel aanmeldingen.

Er zou ook nog muziek zijn met een DJ die “onze” plaatjes zou draaien, maar ik dat niet gemist  met al dat kletsen met jan en alleman.
De lokatie voor het aantal mensen was goed en gezellig “intiem”, en lang genoeg met de uren die we tot onze beschikking hadden.

Ik heb het erg leuk gehad dankzij velen. Dank je wel, en tot een volgende reunie als we allemaal 60-70 zijn.

De hartelijke groeten,

Hugo de Ridder.

Reactie op reunie van Jeanette Kuiper- Wester

Hoi Liduinazusters,

Het was inderdaad een superavond, ik heb ervan genoten voor allebei heel erg bedankt voor de organisatie!!

Hebben jullie ook gelezen dat er door het Waterland ziekenhuis op 15 juni een reunie word georganiseerd van 15.00 tot 17.00 uur???

Op faceboek is onder Reunie Waterlandziekenhuis informatie  te vinden, die week wordt ook het 25 jarig jubileum gevierd.

Heel veel groetjes,

Jeanet Kuijper-Wester

Een mededeling van Bernadien Kesting-van den Berg

Beste allemaal,

Wat een heerlijk vooruitzicht zo’n reünie! Maar er moet me toch ook nog wat van het hart en ik ben bang dat ik het te moeilijk vind om iedere keer opnieuw het verhaal te moeten vertellen de 22e.

Waarschijnlijk weten een aantal van jullie wel dat Wim Kesting en ik(Bernadien) getrouwd zijn, inmiddels alweer 23 jaar en de trotse ouders van Sander 20 en Koen 19 Jaar. Helaas kan Wim er de 22e niet bij zijn, dat laat zijn geestelijke en lichamelijke toestand niet toe. Op 16 januari 2011 heeft Wim na een week van hoofdpijn, duizeligheid en zich ziek voelen ’s nachts om ws een uur of 2 een herseninfarct gehad. Helaas werd ik pas om half 4 wakker van zijn veranderde ademhalingspatroon. Daarna duurde het nog tot half 5 voordat de brandweer hem het huis uit had en hij in de ambulance naar het AMC werd vervoerd. Daar heeft hij nog 2 weken gelegen om enigszins te herstellen van de complicaties van de ingreep die nodig was om een verstopte halsslagader schoon te maken. Daarna ging hij naar het Waterlandziekenhuis waar hij een hele zware tijd heeft gehad en we niet bepaald met tevredenheid op terug kijken. Ik zal jullie de details besparen. Daarna een half jaar in Heliomare, maar helaas kon Wim door de zware vermoeidheid daar niet echt gerevalideerd worden. Via verpleeghuis Molentocht woont hij nu alweer een jaar in Breidablick in de Midden Beemster omdat het onmogelijk voor mij is om zelf voor hem te zorgen hoe graag ik dat ook wil. Hij kan namelijk niet alleen zijn en ja er moet wel gewerkt worden. Iedere zondag haal ik hem naar huis zodat we met ons gezin bij elkaar zijn. Ook maken we regelmatig uitstapjes en gaan op familiebezoek.

Wim zit in een rolstoel en is links halfzijdig verlamd. Het spreken gaat goed gelukkig maar hij leeft op zijn herinneringen, vooruit denken kan hij niet meer. Herkenning van personen is geen probleem en zijn humor is ook nog hetzelfde. In Breidablick (antroposofische instelling) heeft hij werk, hij gaat 4 middagen per week naar de bakkerij waar hij erg van geniet. Zo’n grote bijeenkomst als de 22e kan hij echter niet aan teveel mensen vreet energie. Wim doet jullie wel de hartelijke groeten.

Bernadien Kesting-van den Berg