Maandelijks archief: september 2013

reactie Hugo de Ridder

dag  Allemaal,

Bij deze wil ik zeggen hoe leuk ik het vond om velen weer eens te zien, te spreken. Wat ze deden , kinderen, nog getrouwd, of gescheiden, en wat doe je nu, en waar woon je, enz.
Ik heb veel mensen ontmoet die me aan de leuke dingen deden denken, en die mij mede hebben gevormd tot wie ik ben geworden en dat ik goed terecht ben gekomen  ondanks allerlei streken die ik leverde alleen of met anderen.

Ik vond het ook leuk dat er andere disciplines  waren (en niet alleen maar plegen)  zoals de technische dienst , keuken personeel, van de røntgen.Jan Kamp al 77 jaar. Dat was ook een teken dat het een klein ziekenhuisje was waar iedereen elkaar kende ongeacht of je nou intern woonde of niet.

Ik ben niet op facebook, twittter niet, ik moet het hebben van mailen als er iemand zin  heeft om meer van mij te horen.

Ik wil ook bij deze  Han en Marianne bedanken  voor het  uitvoeren  van hun  gedachten  van leuk om elkaar nog eens te zien tot inderdaad het ter hand hebben genomen en alles hebben georganiseerd. Het voorzag in een behoefte met zoveel aanmeldingen.

Er zou ook nog muziek zijn met een DJ die “onze” plaatjes zou draaien, maar ik dat niet gemist  met al dat kletsen met jan en alleman.
De lokatie voor het aantal mensen was goed en gezellig “intiem”, en lang genoeg met de uren die we tot onze beschikking hadden.

Ik heb het erg leuk gehad dankzij velen. Dank je wel, en tot een volgende reunie als we allemaal 60-70 zijn.

De hartelijke groeten,

Hugo de Ridder.